Handicap-Sukellus

Olemme Sea Safety:lla tarjonneet tasokasta sukelluskoulutusta pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1995. Yli 20 vuodessa olemme huomanneet, kuinka sukellusharrastus antaa syyn hymyillä ja välillä suorastaan vie mennessään. Olemme aina toimineet sukeltamisen ilosanomaan suurlähettiläinä ja kasvattaneet pääkaupunkiseudun harrastajamääriä tasaisesti. Vuonna 2017 laajeennamme kohderyhmämme taas! Aloitimme yhteistyön kansainvälisen vammaissukellus järjestön, IAHD.n kanssa.

IAHD koulutusohjelmat on kehitetty erityisryhmille, esim. liikuntarajoitteisille, näkö- ja kuulovammaisille sekä kehitysvammaisille.

IAHD koulutusohjelma yhdessä Sertifioitujen kouluttajien kanssa mahdollistaa kaikille sukellustaitojen hankkimisen sekä kansainvälisen sukellusluokituksen. IAHD toimii 51 maassa ja järjestöllä on sertifioituja kouluttajia yli 3500 eri puolilla maailmaa.

IAHD ohjelma tarjoaa kurssin luokitetuille sukeltajille hienoja sukelluskohteita/keskuksia yhteistyökumppaneidensa kautta  eri puolilla maailmaa. Sukellus on elinikäinen harrastus.

Kouluttajatiimi:

Alexander "Santtu" Hornborg

  • IAHD Instructor Trainer
  • PADI IDC Staff Instructor
  • PADI Specialty Instructor
  • EFR Instructor

Sukellus on aina teini-ikäisestä asti antanut minulle todella paljon. Veden alla mieli lepää, ruumis rentoutuu painottomuudessa ja edessä avautuu uusi ulottuvuus jossa rajattomasti tutkittavaa. 

Mikä on hienompaa kuin tarjota mahdollisuutta tällaiseen harrastukseen niille, joille elämä on heittänyt ylimääräisiä haasteita ja jollakin tavalla rajoittanut arkipäivän elämää.

Haluan auttaa ihmisiä löytämään sen kaiken, jonka itse olen vuosien varrella sukellusharrastuksestani saanut ja näyttämään, että vaikeankin vamman kanssa pystyy toimimaan veden alla.

Maailmalla sukellusta käytetään kuntouttavana urheilumuotona yhä laajenevassa määrin ja tahdon olla mukana tuomassa sitä Suomeen, kaikkien ulottuville. 

Sami Kassimäki

  • IAHD Instructor
  • PADI Open Water Scuba Instructor
  • EFR Instructor 

Haluan antaa kaikille mahdollisuuden päästä kokemaan vedenalaisen maailman.

 

Seppo Pehkonen

  • IAHD Assistant Instructor 

Olen harrastanut laitesukellusta vuodesta 1994 lähtien. Veden alla liikkumisen helppous ja painottomuuden tunne on kiehtonut koko sukellusharrastukseni ajan. Ammatissani fysioterapeuttina eri asteisten vammojen jälkeisen kuntoutusten aikana vedessä tapahtuva harjoittelu aikaistaa aktiivisen kuntoutumisen. Tämän innoittamana kun kuulin että IAHD mahdollistaa laitesukelluksen harrastamisen pysyvästi vammautuneille halusin lähteä mukaan IAHD koulutusjärjestelmän kouluttajaksi.

09 454 4600